Rekommenderade butiker

När du är på jakt efter resväskor online kan det vara bra att få tips om några butiker. De nedanstående rekommenderar vi då de är pålitliga och erbjuder bra väskor.

 

Travelheroes

Travelheroes är ett företag som specialiserat sig på allt för att göra resan enklare för sina kunder. Personalen är mycket kunnig och engagerad, och vet allt ifrån vilka kläder som är mest användbara till hur man packar sitt bagage på bästa sätt. De har ett noga utvalt sortiment, där de lägger stor vikt vid kvalitet, funktionalitet och livslängd. Deras produkter har lång livslängd, vilket är bra ur miljösynpunkt. Som kund hos Travelheroes kan du få tillgång till fantastiska temadagar då de bjuder in turistbyråer från berörda länder då ni kan få tips och råd och resmålet.

I butiken på Jakobsbergsgatan 16, mitt i centrala Stockholm så kan man till och med få tillgång till språkkurser och reselitteratur.

webshopen kan man få mängder med tips och miniguider. De kan hjälpa resenärerna med att resa miljövänligt, hur man gynnar lokalbefolkningen på resan eller vad man bör tänka på vid användande av mobilen utomlands.

En av Travelheroes fördelar är deras stora sortiment. Deras breda utbud av resväskor och tillbehör gör att man kan hitta det hela familjen behöver inför resan, och slipper gå till flera olika aktörer. Genom att erbjuda kunderna väskor från de ledande varumärkena inom branschen så garanterar de även att man får långvarande kvalitet på sitt köp. Oavsett om man söker en resväska, dataväska eller kabinväska så finns allt det man söker hos Travelheroes. Travelheroes söker ständigt efter bättre produkter för att garantera sina kunder bästa möjliga upplevelse och genom en konstant hög servicekänsla både i webshopen och i den landbaserade butiken så är det utan tvekan den ultimata resebutiken för alla reseintresserade.

Sök efter resväskor
Köp din ryggsäck här!